Spring til indhold

Gæsterne siger

Min mand og jeg var på ferie på Casa Coniglio i 8 dage i efteråret 2019, hvor vi havde den mest fredelige og fortryllende ferie.
Tavsheden blev indimellem brudt af lyden af et æsel i det fjerne, og kirkeklokker, som kimede engang i timen fra den nærliggende by.
Huset har alle de faciliteter, man har brug for. Indvendig er det fuldstændig renoveret i et rustikt design med moderne køkken-, bad og vaskerimaskine og en go madras på sengen. Det var simpelthen så hyggeligt og behageligt.
Vi sad og nød de lokale oste, oliven, salami og vine i haven, som er gamle stenterrasser fyldt med oliven træer og vindruer. Der er en pragtfuld udsigt over den grønne dal hvor vi oplevede de smukke solnedgangene om aftenen.
Vi gik på shopping i den nærliggende by Badalucco med få turister og oplevede en autentisk italiensk kultur. Vi tog den snoede vej ned til Middelhavet og svømmede ved den offentlige strand. Vi elskede vores ferie på Casa Coniglio i de liguriske bjerge! ❤️

Vibeke Danborg

 

For enden af en lille snoet bjergvej måtte vi parkere bilen og gå de sidste hundrede meter af en gammel æselsti ind til huset. Et fantastisk lille bjerghus. Haven er en aflang terrasse – gravet ud i bjergsiden, og der står vin og frugtrær. I skyggen af et smukt gammelt pæretræ sad vi og nød udsigten til de omkringliggende grønne og frodige bjerge. Fulgte vi æselstien i et kvarters tid, havde en bjergelv dannet små laguner, som var fantastiske at bade i – et sted vi havde for os selv.
Vi håber en dag at kunne genbesøge stedet, og have det som base for rekreation, og som et godt udgangspunkt for at tage på ture rundt i området. 

Kærlig hilsen Steen og Mette